Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Osmancık Şube Başkanı Osman Nazif Kolukısa ve beraberindekiler, Osmancık Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun’u makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunan Osmancık Ülkü Ocağı Başkanı Osman Nazif Kolukısa, yönetimi ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun’u ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kolukısa yaptığı ziyarette Ülkü Ocaklarının Osmancık’ta gerçekleştirdiği faaliyetlerinden bahsetti. Ziyaret sırasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kolukısa, İlçe Emniyet Müdürlüğünün başarılı çalışmaları neticesinde güvenli bir şehir ortamında yaşam sunulmasına katkısı olan emniyet teşkilatına ve İlçe Emniyet Müdürüne teşekkür ederek çalışmalarının katlanarak devam etmesi yönünde temennide bulunarak, kendisine Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ise, Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nazif Kolıkısa´ya ve beraberindekilere yaptığı ziyaretten ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.