Osmancık'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen kortej yürüyüşüne turistler de katıldı.

Osmancık Belediye binası önünden Osmancık Kaymakamlığına kadar düzenlen kortej yürüyüşüne çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol ve vatandaşların yanı sıra Ukrayna ve Kuzey Kıbrıs’tan 2’si bayan 4 turist ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşe katıldı.

Kortej yürüyüşüne Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Cumhuriyet Başsavcısı Ceyhun Ayvazoğlu, Osmancık Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, Osmancık Jandarma Komutanı Teğmen Nuri Uyar, Osmancık Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, bazı daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ile Ukrayna, Kuzey Kıbrıs’lı turistler katıldı.

Gönül elçisi Osmancık Belediye Meclis Üyesi ve Çalışkan Ticaret sahibi Ramazan Çalışkan öncülüğünde Osmancık turistlerin uğrak yeri oldu.

Her yıl giderek artan turistlere ev sahipliği yapan Ramazan Çalışkan; örf ve adetlerinin yanı sıra milli gurur ve değerleri de ön planda tutarak her türlü etkinliklerde kendisi ile beraber misafir turistlere de bu atmosferi yaşatmaya devam ediyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kortej yürüyüşünden oldukça memnun ayrılan turistler anılarına bir yenisini ekleyerek Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmediler.