Hitit Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin Osmancık’ta açtığı ‘Taş Devri Kafe’ ilgi görüyor.

Elektrik Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Şemsettin Erarslan, açtıkları kafenin nezih ve ferah bir mekan olmasından dolayı tercih edildiğini söyledi.

Erarslan, öğrenci olduğu süre içerisinde hem garsonluk yaptığını hem de okuduğunu ifade ederek, “Hitit Üniversitesi’nde öğrenim görüyorum. Beş yıldır farklı işletmelerde hem garsonluk yapıyorum hem de okuyorum. Edindiğim tecrübe ve deneyim sayesinde Osmancık merkezde bir iş yeri açtım. İmkânlarımız doğrultusunda üst tarafı asma ile kaplı bir aka sokakta yer alan küçük mekâna doğal malzemelerden yaralanarak masa sandalyeler yerleştirdik. Özellikle gençlerden yoğun ilgi görüyoruz. Osmancık’ta sıcakların etkili olmasıyla vatandaşlar gölgeli yer ararken bizim arka sokakta yer alan mekânımızı tercih ediyor. Asma gölgesinde hem serinliyorlar hem de hoş sohbet ortamı oluştuğu gibi çaylarını da yudumluyorlar” dedi.

Taş Devri Kafe’de çayın itina ile demlediğini belirten Ayşe Özdemir de alüminyum demlik kullandıklarını, demledikleri çayı her daim taze ve sıcak olduğunu dile getirerek, müşteri memnuniyetini önemsediklerini vurguladı.

Hüseyin Çetinkaya