Osmancık Tapu Müdürlüğüne atanan İsa Yanık göreve başladı.

Yaklaşık 7 yıldır Osmancık’ta Tapu Müdürü olarak görev yapan Zekai Karaca’nın tayininin çıkmasıyla bu göreve atanan Uğurludağ Tapu Müdürü İsa Yanık, Osmancık’taki yeni görevine başladı.

Osmancık’ın güzel ve şirin bir ilçe olduğunu belirten İsa Yanık, Osmancık’ta görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Osmancık’ta kendisini sıcak bir ortamda bulduğunu söyleyen İsa Yanık, “insanları güler yüzlü ve yardım sever. Osmancık gibi şirin bir ilçede görev yapacağım için çok mutluyum” dedi.

İsa Yanık açıklamasında şöyle dedi:

“Geçmişi çok eski tarihlere dayanan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, taşınmaza yönelik her türlü hakkı tayin etme, güven altında koruyup izleme ve hizmet sunma misyonuyla güçlü bir temel üzerine kurulmuş, taşınmazlara yönelik politikaları belirleyerek yönetme vizyonuyla da lider bir kurumdur.

Gelişen teknoloji çağında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kendisini yenilemiş ve hizmet standartlarını en üst seviyeye çıkartmış bulunmaktadır. Osmancık Tapu Müdürlüğü olarak online çalışma yapmaktayız. Vatandaşlarımızın etkin ve kaliteli hizmetlerimizden daha fazla yararlanmaları için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün www.tkgm.gov.tr adresini internet sitesini ve www.turkiye.gov.tr adresinden tapu bilgilerini kontrol edebileceklerini öneriyoruz.

Şahsım ve Müdürlük olarak önceliğimiz vatandaş memnuniyetidir”

Meslek hayatına Yozgat’ın Çekerek İlçe Tapu Müdürlüğünde başlayan İsa Yanık, daha sonra Çorum İl Tapu Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Ardından Uğurludağ İlçesine Tapu Müdürü olarak atanan İsa Yanık, son olarak Zekai Karaca’nın tayininin çıkmasıyla Osmancık İlçe Tapu Müdürlüğüne atandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Yanık, 5 Şubat 2018 tarihi itibariyle Osmancık’taki yeni görevine başladı.