AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Türkiye’de belli bir kesimin ortak sesi olan sivil toplum kuruluşlarını son derece önemsediklerini söyledi.

Milletvekili Ceritoğlu Kurt, Osmancık’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gemici Tabiat Parkı’nda düzenlenen toplantıya Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel ile birlikte ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda sivil toplum kuruluşlarının sorun ve taleplerini dinleyen Ceritoğlu Kurt, aktif çalışan ve topluma yararı olduğuna inandıkları dernek ve cemiyetlerin her zaman destekçisi olacaklarını bildirdi.

“STK’lar belli bir kesimin ortak sesidir” diyen Ceritoğlu Kurt, “ Bizler STK’lara gerekli desteği vermeye her zaman hazırız” ifadelerini kulandı.

Osmancık’ta aktif olarak çalışmalarını yürüten STK temsilcilerinin katıldığı toplantıda Milletvekili Kurt Kurt, sivil toplum kuruluşlarının çalışma ve talepleri hakkında bilgi alarak, sorun ve taleplerin karşılanması adına ilgili makamlara bilgi verdi.