Osmancık Belediyesi'nin mahalle muhtarları, hayırsever vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlediği iftar programları son buldu.

Her mahallede düzenlenen ve 15 Mayıs'ta Yazı Mahallesi ile başlayan iftar programı 28 Mayıs’ta Çay Mahallesinde son buldu.

Osmancık Belediyesi ve Mahalle Muhtarları işbirliği ile düzenlenen yemek programları; sırasıyla Yazı, Hıdırlık, Ulucami, Kızılırmak, Güney, Cumhuriyet, Şenyurt, Esentepe, Koyunbaba, Yeşilçatma, Yeni, Gürleyik, Gemici ve Çay Mahallelerinde yaklaşık 1000’er kişilik yoğun katılımlı gerçekleşti.

Her mahallede düzenlenen iftar programlarına bizzat katılan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı Ramazanlar diledi.

Çay Mahallesi Muhtarı Mehmet Bozkurt; Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e mübarek Ramazan ayında tüm mahallelere ve Çay Mahallesi sakinleri için düzenlenmiş iftar organizasyonu için teşekkür etti.

Ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açan katılımcılar, mübarek Ramazan ayında kendilerini bir araya getiren protokol üyelerine ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin de katıldığı iftar programında yemeklerin yenmesinin ardından dua edildi.

Ayrıca Çay Mahallesi iftar yemeğine Bursa’dan Trabzon’a gezi düzenleyen Marmara Üniversitesi öğrencileri de katıldı. Öğrencilerin, araçlarının bozulması ile ilçede kaldıkları öğrenildi. Osmancık Belediyesi tarafından ağırlanan öğrenciler, Çay Mahallesinde iftarlarını açtıktan sonra Tabiat Park’ına çay molasına geçti.