Osmancık’ta otomotiv sektörünün önde gelen isimlerden biri olan Sever Otomotiv, ikinci şubesini Şenyurt Mahallesi D-100 karayolu kenarındaki yeni adresinde açtı.

Osmancık’ta Sever Otomotiv, Şenyurt Mahallesi D-100 karayolunda ikinci şubesini açarak hizmet ağını genişletti.

Sever Otomotiv yetkilileri, müşterilerine daha iyi ve kurumsal hizmet vermek amacıyla ikinci şubeyi açtıklarını ifade ederek, kalite ve güveni bir arada sunduklarını belirtti.

Yetkililer, “Müşterilerimiz uzun zamandan bu yana Cumhuriyet Mahallesi Emek Sitesi altındaki yerimizde bizi yakından tanıyorlardı. İkinci şubemiz olarak hizmetimize Şenyurt Mahallesi D-100 karayolunda devam ediyoruz. Sever Otomotiv’de kalite ve güveni bir arada sunuyoruz. Osmancıklı hemşerilerimize yeni şubemizde daha rahat edebilecekleri bir ortamda en iyi otomotivleri sunmak istiyoruz. Kalite ve güveni temel alan misyonumuz ile en yeni modellerle ihtiyacınız olan her türlü otomotivi siz değerli müşterilerimize sunmak bizim için öncelikli hedefimizdir” dedi.

Müşteriler ve otomobil tutkunları ise Sever Otomotiv’i yeni yerinde ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. “Güvenin adresi Sever Otomotiv” sloganı ile yola çıkan firma, kaliteli araçları ve güvenilir hizmeti iler halkın hizmetinde.