Osmancık Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler için Asya Tesislerinde iftar yemeği düzenledi.

Osmancık Kaymakamlığı, her yıl düzenlediği programı bu yıl da devam ettirerek şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi.

Asya Tesislerinde verilen iftar programına Kaymakam Hakan Alkan, Cumhuriyet savcıları ve hakimler, Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Oğuz Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler ve muhtarlar katıldı.

İftar programı Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Oruçların açılmasının ardından konuşma yapan ilçe Kaymakamı Hakan Alkan, “Bugün burada huzur ve güven içerisinde birlikte iftar yapabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimiz sayesinde biz bir aradayız. Sizlerde bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Şehit ailelerine ve gazilerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır. Bu bilinçle şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Yemeğin ardından İlçe Müftülüğü tarafından yapılan dua ile birlikte iftar programı sona erdi.