Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner'in listesi, yapılan genel kurul ile birlikte tekrar yönetime seçildi.

Osmancık Ziraat Odası'nın olağan genel kurul toplantısı Osmancık Belediyesi Kültür merkezinde yapıldı.

Mevcut Oda Başkanı Ali Osman Şahiner yönetimindeki tek liste ile gidilen seçimler sonunda 21 asil, 21 yedek yönetim listesi belirlendi.

Genel kurul toplantısı, saygı duruşu, ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Genel kurula; Osmancık Belediye Başkan Vekili İzzet Karakaş, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Recep Aker, İlçe Ziraat Odası Başkanları, delegeler ve üyeler katıldı.

Oda Sekreteri Recep Şimşek faaliyet raporunu ibra etmesinin ardından divan kurulu üyeleri belirlendi. Divan Başkanlığına Kazım Korkmaz, Katip üyelere Ramazan Cankara ve Erdoğan Eker seçildi.

Daha önce 55 köy ve 18 mahallede yapılan seçimler sonucu genel kurulda oy kullanacak 71 delege belirlenmişti. Seçilen delegeler Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde oy kullanarak oda başkanını seçti.

Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, seçimin her türlü güvenliğini sağlayarak sağlıklı bir şekilde demokratik bir ortamda gerçekleşmesini sağladıkları için tüm oda üyelerine, delege adaylarına ve delegelere teşekkür etti.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Asil yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor:

Ali Osman Şahiner, Kazım Korkmaz, Ramazan Kara, Selim Ayva, Sebahattin Karaçay, Ramazan Cankara, Muammer Şen, Zeki Tatar, Şeref Dana, İsmail Solak, Selfet Bayaner, Yunus Solak, İsmail Kılıç, Muharrem Karademir, Mustafa Temizkan, Salih Kurudal, Ünal Dölcü, Osman Kalabalık, Hasan Elik, Abdullah Kaya ve Mehmet Danışkan.

Belirlenen 21 kişilik yönetim listesi genel kurulun ardından kendi arasında yönetim kurulunu seçti.

7 kişilik yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Ali Osman Şahiner, Sebahattin Karaçay, Kazım Korkmaz, Muammer Şen, Selim Ayva ve Ramazan Cankara.

7 Kişilik yönetim kurulu da Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Ali Osman Şahiner'i getirdi.