Osmancık Belediyespor Kulübü tarafından gençlere salon tahsisi konusunda yaşanan problemler nedeniyle bir açıklama yapılarak, bazı basın-yayın kuruluşlarında yer alan haberlere cevap verildi.

Gençlik Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz'e sahip çıkan Osmancık Belediyespor Kulübü, spor salonunun ilçeye yetmediğini, salon yetersizliği nedeniyle problem yaşandığını bildirdi.

Osmancık Belediyespor Kulübü'nün konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"İlçemizde voleybol ve futbol branşlarının tüm kategorilerinde faaliyet gösteren kulübümüz son günlerde basında da yer alan bilgiler ışığında İlçe Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz hakkında yapılan haberleri takip etmektedir.

Sporcu velileri ve branş antrenörleri ile gelinen bu durum bizleri de üzmektedir. Sporun sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörüye dayalı ruhuna ters düşmektedir.

Osmancık Belediyespor Kulübü olarak Gençlik Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz ile hem voleybolda kapalı salon hem de futbol saha çalışmalarımızda en ufak bir problem yaşanmışlığımız olmamış, aksine kendisi sürekli olarak bizlere yardımcı olmuştur.

İlçemizdeki spor kompleksi tesislerimizi diğer ilçelerle mukayese ettiğimizde temizlik, çevre düzenlemesi ile Osmancık olarak ne kadar ilerde olduğumuzu görmekteyiz.

Fakat ilçe kapalı spor salonunda okçuluk, badminton ve voleybol sporları tüm yaş kategorilerinde birlikte çalışmaktadır. Dolayısıyla salon yetersiz kalmakta olup anlaşmazlıkların bir bölümü bu nedenden kaynaklanmaktadır. Bu sebeple kapalı spor salonumuz Osmancık’a yetmemektedir. Bir kapalı spor salonu ihtiyacı daha doğmuştur.

Sonuç olarak sporun paydaşları karşılıklı diyalog ve hoşgörüyle anlaşmazlık ve sorunları çözmeye çalışmalıdır. Çünkü İlçe Spor Müdürlüğü, kulüplerimiz, hocalarımız, öğretmenlerimiz, sporcu ve velilerimiz ortak bir amaç için mücadele etmektedir.

Osmancık Belediyespor Kulübü olarak sporla ilgili ilçemizdeki tüm gelişmeleri sağduyu ile takip ettiğimizi belirtir tüm spor branşlarına başarılar dileriz."