Osmancık’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrenciler ile bir araya gelindi.

Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Belediye Meclis Üyesi Seher Kökez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Nenehatun Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda engelli öğrencileri ziyaret ettiler.

Kaymakam Alkan ve Başkan Gelgör sınıfları gezerek tüm öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenip öğretmenlerinden çocuklar hakkında bilgi alarak, yakından ilgilendikleri çocuklara hediye dağıttılar. Diğer okullardan da engelli arkadaşlarını yalnız bırakmamak için ziyarete gelen öğrenciler ve öğretmenleri yemekhanede düzenlenen organizasyona katıldılar. Kaymakam Alkan, Başkan Gelgör ve beraberindekiler engelli öğrencilerle birlikte pasta kesti.

Engelli bireyleri topluma kazandırıp, zihindeki engelleri kaldırmak ve toplumda farkındalık yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Tökel, "Bugün çocuklarımızı yalnız bırakmayan başta Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve beraberindekiler ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.