Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı tarafından ‘Ülküde Birlik Ülkede Dirlik’ adlı bir program düzenlendi.

Ünlü sanatçı Ali Kınık’ın sahne aldığı programa Osmancık Ülkü Ocaklarından yaklaşık 100 kişilik ülkücü katılım sağladı.

Ünlü sanatçı Ali Kınık, Çorum’da hayranlarıyla buluştu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 94’üncü yıldönümü nedeniyle ‘Ülküde Birlik Ülkede Dirlik’ konulu bir program düzenlendi.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen programda sevilen sanatçı Ali Kınık ile Grup Fırat konser verdi.

Geceye MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yavuz Ünlü, MHP Belediye Meclis Üyesi Av. Ali Beyaz, Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nazif Kolukısa ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığının daveti üzerine Osmancık Ülkü Ocakları da yaklaşık 100 kişilik ülkücü gurubuyla geceye katılarak büyük bir birliktelik örneği sergiledi.

Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nazif Kolukısa, “İl Ülkü Ocaklarının düzenlediği “Ülküde Birlik Ülkede Dirlik” konulu program ve ünlü sanatçı Ali Kınık konserine il başkanımızın daveti üzerine 100 kişilik ülkü neferlerimizle katılım sağladık. Ülkücü camiayı böylesine güzel bir etkinlikte bir araya getiren Çorum İl başkanımız Muhammed Yavuz Ünlü’ye ve Osmancıktan geceye katılan tüm ülkücü kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.