Gümüşhacıköy´de bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi hedeflenen Motocross yarışlarına Osmancık´tan da iki motor sürücüsü katıldı.

Gümüşhacıköy´de düzenlenen Motocross yarışlarına çeşitli illerde 50´ye yakın motorcu katılırken Osmancık´tan iki kişi katıldı.

Sadece profesyonel sürücülerin kabul edildiği yarışmaya Osmancık´ta Mustafa Karaaağaç ve İsmail Keleş katılırken, zorlu etapta iki sürücüde kıyasıya yarıştı.

Yarışmacılardan Mustafa Karaağaç yarışın son anlarına kadar ilk 3 içerisinden devam ederken motosikletinde meydana gelen teknik aksaklık sebebiyle yarışı 7. bitirdi.

Birçok sporcunun tamamlayamadığı zorlu parkuru İsmail Keleş de başarı ile tamamlarken her iki sporcuya da tertip komitesi tarafından plaket ve madalya verildi.

Osmancık Enduro Kulübü üyelerinden olan Motocross yarışçıları Osmancık Belediyesi ve Osmancık halkından yeterli desteği gördükleri takdirde ilerleyen yıllarda Osmancık´tan daha çok sporcunun katılacağını ve derece ile dönebileceklerini ifade ederken, katılımın yoğun olduğu bu yarışları yer temin edilmesi halinde Osmancık´ta da yaptırabileceklerini dile getirdiler.