Osmancık Lisesi mezunları, 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü okul bahçesinde saat 16.00’da buluşuyor.

Osmancık Lisesi mezunları düzenledikleri “40. Yıl Buluşması” etkinliği nedeniyle Osmancık Haber’i ziyaret etti.

Osmancık Haber’i ziyaret eden Tertip Komitesi Üyeleri Mustafa Necati Çevik, Nesrin Ünal, Mehmet Haykır ve Sakin Karakaş, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile bir süre görüşerek etkinlik hakkında bilgi verdi.

Osmancık Lisesi Mezunları Tertip Komitesi’nin 40. Yıl Buluşması etkinliği hakkında bilgiler veren Sakin Karakaş, şunları söyledi:

“Bizler Osmancık Lisesi mezunları olarak 1977-78-79-80-81 mezunları olarak Osmancık Lisesi bahçesinde 40. Yıl Buluşması adı altında bir program düzenlemeye karar verdik. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. Tertip komitesinde 8 kişiyiz fakat arkadaşlarımızın her birinin ayrı bir görevi olduğu için basını bilgilendirme görevini biz üslenmiş olduğumuz için ziyaretinizde bulunduk. İnşallah bu programa 400 kişilik bir katılım bekliyoruz. Eşleri, çocukları ve aileleri ile katılımları beklenmektedir. Bunun yanı sıra 25 tane öğretmenimizin programımıza eşlik edecektir.

Organizasyon için altyapı hazırlıkları sürüyor. Hemen hemen çalışmalarımız ile sona yaklaşmış durumdayız. Osmancık’ta ilk ve nostaljik bir gün olacak. İlk olması nedeniyle işin zorluk tarafı bizlere düşmüş oluyor. Bizden sonra devamını getirecek olan arkadaşlara kolaylık sağlamak adına kusursuz bir etkinlik olması için tüm özverimiz ile hazırlıklarımızı yapmaktayız. Böylelikle bundan sonraki süreçte alt devrelerimizin bu tür etkinlikleri sürdüreceğini düşünüyoruz.

Tabi ki Osmancık Lisesinden 40 yıl önce mezun olan arkadaşlarımızdan birçok mülki amiri bürokrat ve çeşitli birimlerde üst düzey yöneticilerimiz var. Hemşerilerimizin çoğunun tanıdığı bu arkadaşlarımız da inşallah o gün bir aksilik olmaz ise katılımlarını gerçekleştireceklerini ilettiler. 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü okul bahçesinde saat 16.00’da programımız başlayacaktır.

Bu etkinliğimizde Osmancık Belediyemizin büyük bir katkısı oldu. Çalışmalarımıza bizler kadar onlar da omuz verdi. Şimdiden sizlerin aracılığınız ile başta Osmancık Belediye Başkanı Sayın Ahmet Gelgör olmak üzere emek sarf eden tüm belediye ekibine teşekkür ederiz. Tertip komitesi olarak Mustafa Necati Çevik, Nesrin Ünal, Mehmet Haykır ve ben Sakin Karakaş yer almaktayız. Düzenlediğimiz etkinlikte duyurup duyuramadığımız tüm mezunları siz değerli basın aracılığı ile davet ediyorum. O günün anlam ve önemini doya doya yaşamanın mutluluğunu hep birlikte tatmak umuduyla katılımlarınızı bekliyoruz.”

Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere de ziyaretlerinden dolayı Karakaş, Çevik, Ünal ve Haykır’a teşekkür ederek etkinliklerinde başarılar diledi.