Osmancık ekonomisine birçok istihdam ve katkı sağlayacak OSET Mimarlık Mühendislik Bürosu, yoğun bir katılımla ve görkemli bir şekilde açıldı.

Osmancık Yeni Mahalle Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi Yurt İçi Kargo yanındaki adreste gerçekleşen açılışa; Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, sivil toplum kuruluşu başkanları, kamu kurum ve kuruluşların amir ve memurları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

OSET Mimarlık Mühendislik Bürosu açılış kurdelesini Emekli İmam Hatip Mustafa Dibek’in yaptığı duanın ardından Osmancık Malmüdürü Zeki Kapdan, Mimar Muharrem Alparslan İnal, Ömer İnal kesti.

Günün konseptine ve mesleğine uygun dizaynı ile dikkat çeken işyeri, misafirler tarafından tam not aldı.

Açılışa katılan tüm misafirlerle tek tek ilgilenen Mimar Muharrem Alparslan İnal, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek meşhur Osmanlı şerbeti ile çeşitli pasta ve ikramlarda bulundu.

İşyeri ve mesleği hakkında bilgi veren İnal, “Tasarım, dizayn önemli ama son imzayı da biz mimarlar atıyor” dedi.

Mimar Muharrem Alparslan İnal; mimarlık mesleğinin önemine değinerek şu ifadelere yer verdi:

“Bizim gibi gençlerin özellikle geleceğe daha yenilikçi bir yaklaşımlarla bakmaları ve ufuklarının genişlemesi için bu tür meslek tercih etmelidirler. Bu nedenle de sadece dar kalıplar içerisinde kalmak yerine sosyal çevremizi genişletmek, bu alanda doğrudan ilgili olan tüm isimlerin görüşlerini alarak mimariye yön vermek gerekiyor. Öncelikle tabii ki tasarım yani dizayn çok önemli, o olmadan diğerleri gerçekleşmiyor ama son imzayı da elbette biz mimarlar atıyor” dedi.

Mimar Muharrem Alparslan İnal’a 0543 879 06 27 nolu telefondan ya da Osmancık Yeni Mahalle Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi Yurt İçi Kargo yanındaki adreste yer alan OSET Mimarlık’a gelerek ulaşabilirsiniz.