OSDEF Başkan Yardımcısı Ayhan Arslanbaş, OSDEF Gençlik Kolları Başkanı Eren Saltık ve Yönetim Kurulu Genel Sekter Recep Karadaş Osmancık’taki kurumları ziyaret etti.

Federasyon Üyeleri Osmancık’ta ilk ziyaretlerini Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci’ye yaptı. Federasyon üyelerinin bir kısmı İstanbul’daki işler nedeniyle ziyarete eşlik edemediler. Ziyarette hazır bulunan Federasyon Üyeleri İstanbul’da ve Osmancık ilçesinde yürüttükleri çalışmalar hakkında Başkan Gelgör ve Cebeci’ye bilgi verdi.

Osmancık Belediye Başkanı Gelgör ve Başkan Yardımcısı Cebeci ise; Osmancık için istişareli çalışmalara her zaman hazır olduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı OSDEF üyelerine teşekkür ettiler.

OFSED yönetimi yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci’yi de makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilgilerine ve ince düşüncelerine çok teşekkür ederek faaliyetlerinde başarılar diledi. Son olarak Osmancık basınını unutmayan Osmancık Dernekler Federasyonu (OSDEF) Yönetimi; Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere, Anadolu Ajans Muhabiri Emrah Akıllı, Çorum Kesin Karar Gazetesi Muhabiri ve Osmancık FM Sorumlusu İrfan Ermiş, Demirören Haber Ajans Muhabiri Mustafa Ulusoy ve Osmancık TV Muhabiri Merve Akıllı’yı ziyaret etti.

Basın ile bir süre sohbet eden Osmancık Dernekler Federasyonu (OSDEF) Yönetimi Arslanbaş, Saltık ve Karadaş Osmancık için yapılan çalışmaların halka duyurulması konusunda önemli yer edindiğinin altını çizdiler. Osmancık basını ise Osmancık ilçesi için yapılan tüm güzelliklerde basın olarak duyurmakta katkı sağlayabilmenin mutluluğunu dile getirerek, federasyona başarılı çalışmalar diledi.