Gıda Tarım ve Hayvancılık Çorum İl Müdürlüğüne, Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Çorumlu Hemşerimiz Orhan Sarı atandı.

Çorum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş’in Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü emrine alınmasıyla boşalan Çorum İl Müdürlüğüne görevine Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı getirildi.

Bugün itibariyle Çorum’a ataması yapılan Orhan Sarı’nın 18 Eylül Pazartesi gününden itibaren Çorum’daki görevine başlayacağı belirtildi.

ORHAN SARI KİMDİR?

19 Kasım 1967 yılında Çorum’un Dodurga ilçesinde doğan Orhan Sarı, ilkokul ve ortaokulu Dodurga'da lise öğrenimini ise Çorum Atatürk Lisesinde tamamladı.

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri bölümünü bitiren Sarı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Çorum İl Müdürlüğünde 2004-2012 yılları arasında Bitki Koruma Şube Müdürü, Destekleme Şube Müdürü, İl Müdür Yardımcısı ve İl Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

19 Aralık 2012 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğüne atanan Orhan Sarı, evli ve üç çocuk babasıdır.​