Osmancık Belediyesi, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi. 
Mahalle muhtarları ile aylık gerçekleştirilen istişare toplantısı bu kez yeni müdürlük bünyesinde gerçekleştirildi.
Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanvekili Şeref Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Cebeci ve Kadir Eskiadam ile Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürü Mustafa Işık katıldı.

Muhtarların taleplerinin alındığı toplantıda yeni kurulan müdürlük hakkında bilgi veren Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürü Mustafa Işık, “Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği önem doğrultusunda İç İşleri Bakanlığı genelgesi ile tüm belediyelerde muhtarlık işleri müdürlüğü kurulması zorunlu hale geldi. Bu kapsamda belediyelerde Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü kuruluyor. 
Bu devletimizin ön gördüğü büyük bir halkla ilişkiler projesidir. Biz de halkın seçilmiş temsilcileri olan muhtarlarımızla daha verimli çalışmak amacıyla müdürlüğümüzü kurmuş bulunuyoruz.” dedi.

MUHTARLARIN HER TALEBİ HALKLA İLİŞKİLER SİSTEMİNE İŞLENECEK
Işık, muhtarlardan gelen taleplerin otomasyona işlenerek takip edileceğini belirterek, “Muhtarlarımız taleplerini doğrudan müdürlüğümüze iletebileceklerdir. Biz de gelen talepleri Halkla İlişkiler otomasyonuna işleyerek anlık takibini yapacağız ve sonucu muhtarlarımıza bildireceğiz. Şeffaf hizmet sunma ve taleplerin takip edilmesi noktasında belediyemiz büyük bir ivme kazanmış olacak” diye konuştu. Belediye Başkanvekili Şeref Keskin de katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Keskin, yeni kurulan müdürlüğün muhtarlara ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.