Osmancık Muhtarlar Derneği, geçtiğimiz günlerde Muhtarlar Günü etkinlikleri çerçevesinde kendilerini yemekli bir toplantıda bir araya getiren Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

19 Eylül Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ın ev sahipliğinde geniş kapsamlı bir yemek düzenlenmiş ve muhtarlarla istişare yapılmıştı.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, beraberinde Koyunbaba Mahalle Muhtarı Yaşar Tezer, Yazı Mahallesi Muhtarı Murat Haykır, Konaca Köyü Muhtarı Mustafa Çalışkan, Kumbaba Köyü Muhtarı Sultan Aslan ile birlikte Başkan Karataş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş; “Osmancık Muhtarlar Derneği olarak ilçemizde köy ve mahalle muhtarlarımızın yapmış olduğu faaliyetlerimizde hep yanımızda olan değerli Belediye Başkanımız, en son yapmış olduğumuz Muhtarlar Günü dolayısıyla, derneğimize, muhtarlarımıza ve düzenlediğimiz yemeğimize tam destek vermiştir. Başkanımız, sadece bir gün değil beş yıllık süreç içerisinde bizimle birlikte hareket etmiş ve bizlere her konuda yardımcı olmuştur. Önümüzdeki aylarda yapılacak yerel seçimlerin ardından kendisini yeniden başkan olarak görmek, dayanışmamızı, dostluğumuzu devam ettirmek istiyoruz. İnşallah Allah da başkanımızın gönlüne göre verir. Önümüzdeki seçimlerin Osmancık ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Başkanıma tekrar derneğimiz adına her zaman yanımızda bizleri yalnız bırakmayıp destek verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Faruk Delibaş, ziyaret sırasında Başkan Karataş'a çiçek takdim etti.

Karataş ise “Bu nazik davranışlarından dolayı ben de sizlere teşekkür ediyorum. Belediye olarak her zaman maddi manevi yanınızda olmak bizleri de mutlu ediyor. Şimdi olduğu gibi sonrasında da üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.