Osmancık'ta motosiklet tutkunları, 100. Yıl Kortejinde bir araya geldi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Osmancık Motosiklet Kulübü üyeleri tarafından sürüş düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bisiklet parkurunda protokol ve öğrenciler pedal çevirirken, aynı zamanda bu etkinliğe eşlik eden Osmancık Motosiklet Kulübü Başkanı Oğuz Adıyaman ve üyeleri, Osmancık sokaklarında görsel şov yaptılar.

Osmancık Motosiklet Kulübü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde milli mücadelenin başlangıcının 100. yıldönümüne özel şehirde motosikletleriyle sürüş yaptı.

Bisiklet ve motosikletlerin bir arada katıldığı sürüşte ellerinde ay yıldızlı Türk Bayrağı dalgalandıran gençler şehirde renkli bir atmosfer oluşturdu.

Bundan sonra her bayram bu etkinliklerin devam edeceğini belirten Osmancık Motosiklet Kulübü Başkanı Oğuz Adıyaman; başta İlçe Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz ve Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör olmak üzere emeği geçen tüm protokol mensuplarına ve öğretmenlere teşekkür etti.

Adıyaman; “Osmancık Motosiklet Kulübü olarak başta gençlerimizi kötü alışkanlıklarından arındırmayı ilke edindik. Gençleri, spor ve benzeri aktivelere yönlendirmek hedefimiz olmuştur. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar kulübümüz adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya her daim hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.