AK Parti Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Tarım Fuarı'nı ziyaret etti.
Atlas Uluslararası Fuarcılık öncülüğünde KOSGEB destekleriyle bu yıl 8’incisi düzenlenen 8.Çorum Tarım ve Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını açtı.
Milletvekili Kaya, beraberinde Atlas Fuarcılık Genel Müdürü Fevzi Atasağun, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Yusuf Şahinbaş, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Osmancık Haber Gazetesi sahibi Hacı Odabaş ile birlikte Tarım Fuarını gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.
Fuar hakkında bilgiler alan Çorum Milletvekili Kaya, "Bu yıl 8.si düzenlenen Tarım Hayvancılık ve Gıda fuarına katılım sağladık. Fuarımız tarımsal açıdan ve Çorum açısından büyük önem arz etmektedir. Tarımsal makine ile ekipmanlar, gıda ve canlı hayvanların sergilendiği fuara, üreticiler ve firmaları ziyaret ettik. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin her zaman yanındayız. Çiftçi ve üreticilerimize desteklerimiz her zaman devam edecek. Ziyarette bizlere eşlik eden Atlas Fuarcılık Genel Müdürü Fevzi Atasağun, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Yusuf Şahinbaş, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Osmancık Haber Gazetesi sahibi Hacı Odabaş’a teşekkür ederiz" dedi.