Kübra İlhan Butik dualarla açıldı

Osmancık son derece modern ve bir o kadar da göz zevkine hitap eden muhteşem bir butik daha kazandı.

Kübra ve Ömer Faruk İlhan’ın sahibi olduğu Kübra İlhan Butik, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Öğretmen Evi karşısında Kanal Sokak adresinde kapılarını Osmancıklı bayanlar için açtı.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen işyerinin açılışı çeşitli siyasi partilerin aday ve yöneticilerini de bir araya getirdi.

Açılış törenine; Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Özhan Arslan, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur, Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı

Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın’ın yeni işyeri için yaptığı duaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelasını hep birlikte kesti.

İşyerinin açılış töreninde konuşan Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, “Kübra ve Ömer Faruk kardeşimizin açmış olduğu bu güzel mağazanın ilçemize ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim inşallah helalinden bol kazançlar sağlar. İlçemizde bu tarz işletmelerin olması ve çoğalması ilçemizin hem gelişmişliğine hem de hizmetin Osmancıklı halkın ayağına getirilmesinde son derece katkısı olmaktadır.

İlçemiz her gün gelişmekte ve güzelleşmekte. İnşallah yeni dönemde daha da güzelleşecek ve daha iyi hizmetlerle ilçemizi bölgenin yıldızı yapacağız” dedi.

Genç girişimci tarafından Kübra İlhan Butik ismiyle açılan butik, bay ve bayan vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

İlk günden itibaren büyük ilgi gören butik, önümüzdeki günlerde de ürünleriyle kadınların ilgi odağı olmayı sürdürecek gibi.

Kübra - Ömer Faruk İlhan, Osmancıklılara birbirinden farklı ve tarz kıyafetlerle moda severlerin karşısına çıkacaklarını belirterek, “güzel giyinmeyi seven, farklı görünmek isteyenlerin tek adresi olma yolunda önemli bir adım attık. Hiçbir yerde olmayan tasarımlarla dikilmiş kaliteli ürünlerimizi görmek ve satın almak için Osmancık ve çevre ilçeleri bekliyoruz. Marka ürünlerimizin yanı sıra özel tasarım modellerimiz ile de iddialıyız. Alt, üst ve dış giyimin yanı sıra birbirinden farklı modellerden oluşan aksesuarlarla birlikte çanta ve cüzdan çeşitlerini de işyerimizde bulmanız mümkün” şeklinde konuştu.

Açılışın gerçekleşmesinden sonra iş yeri önünde kurban kesildi. Palyaçoların bulunduğu işyerinde çocuklar gönüllerince eğlendi. Katılımcılara Osmanlı şerbetçinin de ikram edildiği açılış töreninde davetli misafirlerle tek tek ilgilenen Kübra ve Ömer Faruk İlhan çifti, çeşitli ikramlarda bulundu.