Osmancık Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Şevket Anar, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir Erol’u makamında ziyaret etti
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması temennisi ile söze başlayan Osmancık KYK Müdürü Şevket Anar, 2019 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavını (YKS) kazanarak Meslek Yüksekokul bölümlerine yerleşen bazı öğrencilerin elektronik yurt başvurularının olumsuz sonuçlanması ve Osmancık'ta KYK yurdu dışında pansiyon, özel yurt vb. imkanlarının bulunmaması nedeniyle öğrencilerin yaşamış oldukları konaklama sorunlarının çözümü konusunda neler yapılabileceği hakkında Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kadir Erol, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Zafer Köse ve Öğr. Gör. Dursun Arslaner ile fikir alışverişinde bulundu. 
Meslek Yüksekokul bölüm sayıları ve kontenjanları, bölümlere 2019 yılında yerleşen öğrencilerin sayıları hakkında KYK Müdürü Şevket Anar’a bilgilendirme yapıldı. 
KYK Müdürü Şevket Anar ise yurdun doluluk durumu, yurt başvuru sonucunda yedekte kalan toplam kız ve erkek öğrencilerin sayısı hakkında bilgi verdi. Daha sonra Doç. Dr. Kadir Erol, KYK Müdürü Şevket Anar’a yaptığı ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.