Osmancık Belediyesi Kızılırmak Sahilinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nı bambaşka bir görünüme kavuşturdu.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör'ün Osmancık’ın bir cazibe ve dinlenme merkezi haline getirmeye çalıştığı Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Gelgör, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci ile birlikte, mühendisler, daire müdürleri, ustabaşıları, işçilerle dev projeyi Ramazan Bayramına yetiştirmek için belediyenin tüm imkanlarını seferber ediyor.

Verilen bilgiye göre; en son Sakarya’dan getirilen doğal çimler de çiçeklerin yanına serildi. Bisiklet yolu boyanıyor. Sahil kenarında bir baştan diğer başa kadar taş döşeme işlemi tamamlandı.

Başkan Gelgör, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yenilenen görünümü ile yeniden doğacak. Sadece Osmancık için değil çevre ilçelerimizin ve hatta ilimizin cazibe merkezi olacak şekilde dizayn ediyoruz. Tüm gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Burasının bayrama kadar yetişmesi için seferberlik başlattık" ifadelerini kullandı.

Çalışmaları daire müdürleri ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Gelgör, “Daha bunlar güzel Osmancık’ımız için bir başlangıç. Osmancık dendiğinde değil tüm Türkiye, Avrupa'sı da tanıyacak, Dünyası da tanıyacak. Turizmi canlandıracağız. Yoldan geçen araçların bir bölümünü Osmancık ilçesi içerisine yönlendirip sıcak para bırakmasını, böylece ekonomimizin canlanmasını planlıyoruz. Ekip işi bu işler, ben ekibime güveniyorum. Yılmadan, usanmadan azimle ve gayretle bu memleket için çalışacağız. Allah utandırmasın" dedi.