Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilciliğinde Kazım Sekili güven tazeledi.

Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği binasında gerçekleşen delege ve ilçe temsilciliği seçimine giren Kazım Sekili, kullanılan 150 oyun 146'sını alarak güven tazeledi.

Seçim sonuçlarının ardından bir açıklama yapan Kazım Sekili; "Tecrübe, güven, samimiyet, muhabbet ve istikrar sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda, güzel bir ortamda gerçekleştirdiğimiz seçimimizin Eğitim-Bir-Sen ailemize, ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Sekili; "Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği, eğitim sevdalısı üyeleriyle bir ilke daha imza attı. Yoğun katılımın olduğu seçimlerde üyelerimizi temsil etme sorumluluğu şahsıma ve ekibime verilmiştir. Bu onurlu görevi bize vermek için oylarını kullanmak için sandığa gelen ve bu zamana kadar yapmış olduğumuz sendikacılık anlayışını beğenerek 'DEVAM' diyerek sorumluluğumuzu artıran üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu onurlu ve kutlu görevin sorumluluğunu her daim omuzlarımızda hissedeceğim. Osmancık'ta sendikacılığa ruh ve heyecan veren çalışmalara imza atarak emek mücadelesinde örnek bir duruş gösteren yönetim kurulu üyelerimize, işyeri temsilcilerimize ve bize her zaman güç ve enerji veren eğitim sevdalısı üyelerimize çok teşekkür ederim. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. Rabbim mahcup etmesin" diye konuştu.