Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Kızılırmak Çevre Düzenlemesi için 1 Milyon TL hibe ayırmasının ardından çalışmaları hızlandıracaklarını belirterek, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya teşekkür etti.
Çorum Heyetinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmenin ardından Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya Osmancık ilçesindeki Kızılırmak Çevre Düzenlemesi çalışmaları için belediyeye 1 Milyon TL hibe kaynak ayrıldığını açıkladı.
Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, bakanlığın göndereceği hibenin projenin devamı için önemli olduğunu belirterek çalışmaların hızlandırılacağını kaydetti.
Milletvekili Kaya’ya teşekkür eden Gelgör “ Çorum Milletvekilimiz Sayın Oğuzhan Kaya ile şehrimizdeki yatırımları sık sık istişare ediyoruz. Kendisi de ilçemize yapılacak her yatırımın arkasında olduğunu ifade etmektedir. Kızılırmak Çevre Düzenlemesi için bakanlığımızın göndereceği hibe bu proje için büyük bir destek olacaktır. Hem şahsım adına, hem belediye meclisimiz adına, hem de Osmancık halkı adına sayın Vekilimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.