Kahveland Osmancık Şubesi, kalite ve zengin çeşitleri ile Osmancık halkına sahil kenarında hizmet sunarak 43. Şube açılışını da gerçekleştirdi.
Sıcak ve rahat dekorasyonu, güler yüzlü personeli ile her zaman kalite anlayışını benimseyen samimi sohbetlerin ve özel anların ortağı olan Kahveland artık Osmancık’ta.Türkiye genelinde birçok il ve ilçede hizmet veren Kahveland yeni şubesini açarak kahve zincirine 43. Şubesi olarak Osmancık’ı ilave etti.
Kahveland’ın açılışına, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Üyesi Ahmet Aksu, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çöplü, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Kahveland Şubelerinin Sahibi Ömer Balaban, Çorum ve Osmancıklı sanayici iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.
Kurdele kesimi ile başlayan açılış töreninde Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin işlerinin yoğunluğundan dolayı açılışa katılamadığını bildirin telgraf okundu. Telgrafta Çorum Valisi Mustafa Çiftçi; “Kahveland Osmancık Şubesinin açılışına nazik davetiniz için içtenlikle teşekkür ederim. 43. Şubenizin hayırlı olmasını diler, tüm katılımcılara en içten selam ve saygılarımı sunarım.” dedi.
İşletmenin açılış kurdelesi İlçe Müftüsü Dr. Eyüp Aydın’ın yaptığı duanın ardından Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Üyesi Ahmet Aksu, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal tarafından alkışlar eşliğinde kesildi.
Açılış sonrasında mekanı gezen misafirlerden tam not alan işletme sahipleri katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL VAKİT GEÇİRECEĞİNİZ ADRES KAHVELAND

Osmancık’ın inşaat sektöründeki ileri gelen isimlerinden biri olan Dörtçelik Grup ortaklarından Alparslan Çelik tarafından işletmeciliği gerçekleşen Kahveland faaliyete başladığı günden itibaren kaliteli hizmet anlayışını hızla sürdürmekte.
Kızılırmak sahili kenarında 4 kattan oluşan Kahveland’ın her kattaki tasarımı ve dizaynı dikkat çekiyor.
Kahveland Cafe Ürünleri arasında; Türk Kahveleri, Özel Kahveler, Klasik Kahveler, Kahvaltı Çeşitleri, Omletler, Aperatifler, Tost ve Sandviçler, Pizzalar, Burgerlar, Tatlılar ve Pastalar, Kahveland Specialleri, Çaylar, Kış Güzelleri, Smoothies ve Milkshake, Yaz Güzelleri, Frozen ve Freshies ve Meşrubatlar yer alıyor.
Bistro Cafe Ürünleri arasında ise; Kahvaltı Çeşitleri, Omlet Çeşitleri, Gözlemeler, Menemen, Tostlar, Aperatifler, Salatalar, Sandviçler, Burgerler ve Wraplar, Makarnalar, Paneli Tavuklar, Pizzalar, Special Et Yemekleri, Special Tavuklar, Çaylar, Smoothies ve Milkshake, Frappe ve Buzlu Kahveler, Meşrubatlar, Türk Kahveleri, Kahveland Specialleri, Klasik Kahveler, Frozen ve Freshies, Kış Güzelleri ve Pastalar bulunuyor.
Kahveland Osmancık Şubesi'nde aranılan eşsiz yiyecek ve içeceklerin yanı sıra tarihi dokusu ve doğası ile Osmancık manzarasının keyfi yaşatılıyor.
Kahveland Osmancık Şubesi'nde tarihi Koyunbaba Köprüsü manzarası ve Kızılırmak’ın mükemmel manzarası ile anı ölümsüzleştirecek anıların keyfini yaşamak mümkün.
Deneyimli ve güler yüzlü kadrosu ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, zengin menüsü ile de dikkat çekiyor.
Kahveland kahvaltısı ile de adından sıkça bahsettiriyor. Birbirinden farklı kahve çeşitlerinin yer aldığı her kesimin damak tadına uygun sıcak ve soğuk kahve çeşitlerinin bulunduğu Kahveland, özenle hazırlanmış 4 kattan oluşan her katında farklı atmosferin yaşandığı bir mekan olarak da dikkat çekiyor.
Kahveland Osmancık Şubesi'nde tarihi köprü ve eşsiz manzara eşliğinde sadece ortamın ve manzaranın tadını çıkarmak mümkün. Osmancık’a sunulan bu ve buna benzer hizmetler Osmancık’ın kalitesini her geçen gün artırarak bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyor.