Osmancık'ta görev yapan veya ilçede ikamet eden kadınlar, Osmancık Belediyesi'nin yatırımlarını yerinde inceledi.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, eşi Hamide Karakaş ile birlikte kadın öğretmenlere ve esnaf kadınlara ilçedeki yatırımları gezdirdi. Bilgilendirme gezisine Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Işık ile eşi Sevinç Işık da katıldı.

Başkan Karataş, kadınlara yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi, beklentiler ve talepler hakkında istişarede bulundu.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçenin son yıllarda büyük bir değişime uğradığını, ilçe halkının değişime hep birlikte tanıklık ettiğini belirtti.

Karataş, "Yatırımlarımızı hemşehrilerimize yerinde anlatıyoruz. Kent Park, Osmancık Kalesi Restorasyonu, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Sel Kanalı, Dereboğazı İçme Suyu Barajı, Yeni TOKİ Konutları, Huzur Evi, Kapalı Yüzme Havuzu, Organize Sanayi Bölgesi, Atık Su Arıtma Tesisi, Adatepe Seyir Terası, Gemici Tabiat Parkı... Bize değerli vakitlerini ayıran kadın öğretmenlerimize ve esnafımıza teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Gezi sırasında kadınlara yemek ikramında bulunan Karataş, ayrıca günün anısına hediyeler takdim etti.

Kadınlar ise ilçede yapılan yeni yatırımların ve geleceğe yönelik projelerin memnuniyet verici olduğunu belirterek, kendilerini bilgilendiren ve görüşlerini alan Belediye Başkanı Hamza Karataş'a teşekkür ettiler.