Çorum’un tanınmış işadamlarından, Osmancık Gözde Kiremit Tuğla Fabrikası Sahibi İsmet Şamlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Aynı zamanda Çorum İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı olan İsmet Şamlı, yaklaşık 4.5 ay önce geçirdiği ameliyat sonrası enfeksiyon kapması sonucu komaya girmiş, Hacettepe’de yoğun bakıma alınmıştı. Merhum Bekir Şamlı ve Emine Kamitoğlu’nun kardeşleri, Mahmut Şamlı’nın ağabeyi, Ayşe Şamlı’nın eşi, Müzeyyen, Ahmet ve Merve Şamlı’nın babaları olan İsmet Şamlı’nın cenazesi, Ulu Cami’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.

BAKAN KASAPOĞLU, İSMET ŞAMLI’NIN CENAZESİNE KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Çorum’un tanınmış işadamlarından İsmet Şamlı’nın cenaze namazına katıldı.

Bir takım ziyaretler ve açılışlarda bulunmak üzere Çorum’a gelen Bakan Kasapoğlu, hayata gözlerini yuman İşadamı İsmet Şamlı’nın cenaze namazına katılarak ailesine başsağlığı diledi.

Cenaze namazına Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra milletvekilleri, AK Parti İl-İlçe yöneticileri, belediye başkanları, protokol üyeleri, sanayiciler, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.