Ak Parti Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum ve ilçelerine yapılan hizmetlerin devam edeceğini söyledi. 
Ak Parti Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, içerisinden Kızılırmak'ın aktığı, çeltik tarlalarının şehri nakış nakış işlediği Osmancık'ın Anadolu'da başka eşi benzeri olmayan bir ilçe olduğunu ifade etti. Kısaca Osmancık'a yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Milletvekili Kaya, Osmancık'ta geleneksel olarak gerçekleştirilen "Pırlanta Pirinç Festivali"nin açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:
"İlçemizde yaşayanların daha kaliteli hizmet alması Çorum'a ve ilçelerine daha çok insanın gelip ziyaret etmesi için elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu şehrin manevi sahiplerine, kalelerimize, şehrin değerlerine sahip çıkmalıyız. 
Osmancık ile birlikte 6 ilçemizin ilimize daha iyi ulaşması için Kırkdilim yolu tünellerini yaptırıyoruz. 8 kilometrelik yaklaşık 370 milyona mal olacak tünelleri 2021'in sonunda bitireceğiz. Çorumlu, Osmancıklı, Laçinli, Dodurgalı, Oğuzlarlı birbirine daha rahat gelip gitsin diye. 
Bu hafta 6 kilometresi asfalt olacak önümüzdeki günlerde 4 kilometresi daha asfalt olacak. Virajsız düz bir şekilde Çorum'a bağlanacağız. Osmancık Dereboğazı içme suyu göleti bitti ishale hattını çalışıyoruz. İshale hattı arıtması yaklaşık 40 trilyonluk bir yatırımdır. Şehrimize içilebilir musluktan su verebilmek için çalışıyoruz. 
Şenyurt TOKİ'nin ihalesi tamamlandı, müteahhit firmaya yer teslimi yapılacak. Koyunbaba TOKİ bitti, konut sahiplerine teslim edeceğiz,. Irmak ıslah çalışmaları kalan yerden devam edecek. Biz bu projeyi öyle büyük düşünüyoruz ki Asya tesislerinden köprünün başından Adatepeye kadar geliş gidiş yolları parkurlar bisiklet yolları ile büyük bir proje hayata geçirilecek. Şehrimize ilçelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. OSB bitirildi. 13.5 milyona bitirildi. 
Yatırımcılara yer tahsisine devam ediliyor. Bu tür çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Törenimize katılanlara ve festivalin düzenlenmesine katkıları olanlara teşekkür ediyorum."