AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü makamında ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde MHP'den Osmancık Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Gelgör'e kutlama ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, beraberinde AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, ilçe yönetimi ve İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Yücel ve Mehmet Turhan ile birlikte 31 Mart 2019 yerel seçimlerde MHP’den Osmancık Belediye Başkanı seçilen Ahmet Gelgör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP İl Genel Meclisi Üyesi Selim Dölcü de ziyarette hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık'ın geleceği, ilçenin kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında milletvekilleri, kamu kumu ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve halkla her zaman karşılıklı işbirliği içinde olacaklarını, hep birlikte Osmancık'a hizmet edeceklerini bildirerek, Milletvekili Kaya ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Oğuzhan Kaya ise, Osmancık için elinden geleni yapacağını ve başkana tam destek vereceğini ifade etti.

Ziyaret sırasında ilçenin sorunları, beklentileri ve yapılması planlanan çalışma ve projeler ele alınarak karşılıklı istişare yapıldı.