Osmancık’ta bisikletli turistlere ev sahipliği yapan hemşerimiz Ramazan Çalışkan, bir ilke daha imza atarak gönüllüler için oluşturulmuş sosyal bir guruba üye olarak yapılan çalışmalara kendisini de dahil etti.

Sosyal medya aracılığı ile oluşturulan guruba dahil olan Osmancıklı gönül elçisi Çalışkan Ticaret sahibi Ramazan Çalışkan, ilk etkinliğini oluşturdu.

Ankara’da yaşayan 14 yaşında 3 kardeşten en büyüğü olan Rümeysa için seferber olan guruba dahil yaklaşık 40 kişi Türkiye’nin çeşitli illerinden bir araya geldi. Anneleri ile iletişime geçen Ramazan Çalışkan ve beraberindekiler, Rümeysa için bir doğum günü partisi düzenledi.

Annesinin bu güne kadar kızı için hiç doğum günü pastası alamayıp kutlayamadığını dile getirmesi üzerine Osmancıklı gönül elçisi Ramazan Çalışkan, Rümeysa için doğum günü pastası hazırlattı.

Ramazan ve diğerleri doğum günü için maddi manevi hazırlıkların tamamlanmasının üzerine Rümeysa ve ailesine haber edilerek sürpriz bir doğum günü gerçekleştirildi.

Şaşkınlığını saklayamayan Rümaysa, kendisi için yapılan hazırlıktan oldukça memnun kalmakla birlikte duygulu anlar da yaşattı. Annesi, gençlerin kızı için hazırladıkları bu sürpriz için teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.

Çalışkan ve beraberindekiler yapılan bu etkinliklerin sadece burası ile kalmayacağını belirterek, her türlü destek vermekte hazır olduklarını ifade ettiler.