Çorum’un Osmancık İlçesinde girdiği bunalım sonucu yaşamına son veren Türkçe Öğretmeni 38 yaşındaki Gonca Güler son yolculuğuna uğurlandı.

38 yaşındaki 2 çocuk annesi Türkçe Öğretmeni Gonca Güler Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. Cenaze töreni öncesinde Gonca öğretmenin biyografisi okundu ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel’de bir konuşma yaparak ne kadar üzgün olduklarını dile getirdi.

Cenaze törenine Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Şube Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, eğitim camiası, Güler ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İkindi namazına müteakiben Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde Osmancık Müftüsü Süleyman Çoban’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Gonca öğretmen yakınları ve sevenleri tarafından omuzlarda taşınarak asri mezarlıkta toprağa verildi.