31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkanlığına aday olarak seçimleri zaferle sonuçlandıran Ahmet Gölgör'e kutlama, tanışma ve nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Mazbatasını alarak görevine resmen başladıktan sonra bir yandan teşekkür ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Gölgör, diğer yandan da makamında konuklarını ağırlıyor.

Bu hafta da makamında çok sayıda ziyaretçiyi kabul eden Başkan Gelgör, hem ilçenin genel sorun ve taleplerini aldı, hem de istişarelerde bulundu.

Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ve Emniyet Amiri Nuri Güleryüz, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel ve şube müdürleri, Türk Sağlık Sen Osmancık Temsilcisi İhsan İpek ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Ayhan Eravcı ve yönetimi, Çorum'dan Buharevler Mahallesi Muhtarı Ümit Patıroğlu ve azaları, Kadastro Müdürü Sedat Öztürk ve Tapu Kadastro personeli, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner ve yönetim kurulu üyeleri, Askerlik Şubesi Başkanı Murat Demir, Ressam Yılmaz Helvacı ve bazı Osmancıklı vatandaşlar Gelgör'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.