Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Osmancık Pırlanta Pirinç Festivali kapsamında düzenlenen konserlerin son sahnesini Gece Yolcuları aldı.
Festival Konser alanında sahne alan Gece Yolcuları Osmancık halkına unutulmaz bir gece yaşattı.


Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen Pırlanta Pirinç Festivali kapsamında konser veren Gece Yolcuları birbirinden hareketli şarkıları ile hayranlarına eşsiz müzik ziyafeti sundu.
Söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla hayranlarının gönlünde taht kuran Gece Yolcuları, konserin başından sonuna kadar eşlik eden hayranlarına doyumsuz bir gece yaşattı.
Pırlanta Pirinç Festivali'nin son etkinliğinde halka seslenen Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, "Herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden festivalimizi sonlandırıyoruz. Halkımızın festivalimize gösterdiği ilgi alaka ve misafirliğine çok teşekkür ederim. Bundan sonra bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Osmancık ve Osmancıklılar her şeyin en güzeline layık. En kısa zamanda bir etkinliğimiz daha olacak. Festivalimizin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ederim" dedi.


Konuşmasının ardından festival için hazırlanan ve misafirlere dağıtılan ‘Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ yazılı ve ‘Osmancık Belediyesi’ logolu atkı Gece Yolcuları gurubuna kendi elleri ile takan Başkan Gelgör, samimi davranışları ile Osmancıklılardan ve Gece Yolcuları’ndan alkış aldı. Konser sonunda Dodurga Kaymakamı Abdulkadir Işık ve Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör grup üyelerine çiçek ve plaket takdim etti.