Havalandırma sektöründe günümüz teknolojilerini en etkili şekilde kullanarak, Çorum ve bölgesine profesyonel kadrosuyla hizmet veren Çorum Havalandırma, Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’nda yerini aldı.

36. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde açılan Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan 160 firmadan biri olan Çorum Havalandırma, fuarda farkını gösterdi.

Çorum’da bir ilke imza atan Çorum Havalandırma Market, ileri teknolojiyi ve en modern servis hizmetini vatandaşların beğenisine sundu.

Fuarın renkli firmalarından olan Çorum Havalandırma’ya vatandaşların ilgisi de oldukça yoğun oldu.

Fuarın havasız ortamı ve sıcağından bunalan vatandaşlar soluğu Çorum Havalandırma’nın standı önünde alarak serinledi.

“Çorum’u havalandırıyoruz” sloganıyla kaliteli bir hizmet veren Çorum Havalandırma Sahibi Sedat Partici, amaçlarının havalandırma sektöründe ki sorunlar için en iyi çözüm ortağı olduklarını belirterek, sığınak havalandırma sistemlerinde en uygun fiyatın da kendilerinde olduğunu kaydederek, kent merkezi dışında tüm ilçelere ve bölgeye hizmet verdiklerini vurguladı.

Yüzde 100 müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmet verdiklerini belirten Sedat Partici, ortam havalandırması, kafe-restaurant mutfak havalandırması, sığınak havalandırması ve fabrika havalandırmaları başta olmak üzere tüm soğutma, ısıtma ve izolasyon işlerini alanında profesyonel kadroyla itinayla yaptıklarını söyledi.

Çorum’da havalandırma sektörünün dışa bağımlı olarak hareket ettiğini gördükleri için bu işe başladıklarını vurgulayan Partici, hava sirkülasyonu olmayan yere nem ve rutubet gireceğini hatırlatarak, havalandırmanın insan sağlığı için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

HAVALANDIRMA İNSAN SAĞLIĞI İÇİN ÖNEMLİ

Havalandırmanın insan sağlığı için önemli olduğunu belirten Çorum Havalandırma Sahibi Sedat Partici, havalandırmanın faydalarını ise şöyle sıraladı: “Havalandırma sistemlerinin en büyük faydalarından biri emiş dediğimiz vakum toz, talaş, koku, nem, duman, is, gözle görülmeyecek tehlikeler bunların zararı ise ortamdaki oksijeni bitirmesi insan sağlığı adına en büyük zararlardan birisidir. Vakumun (emişin) bulunduğu yerlerde ferah bir ortamın bulunduğu gibi, nefes alabilen canlılar için sağlıklı bir tercihtir. Havalandırmada taze hava dediğimiz filtreler kullanılmakta ortamın düzey havalandırmasını sağlamakla birlikte bu filtreler vakumlarda kullanılmasıyla çevreye verilen saygıyı ve duyarlılığı göstermiştir.

Çorum Havalandırma Sistemleri, olarak siz değerli müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak teknolojik altyapı ve profesyonel kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler”

Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın düzenlenmesinde başta Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası, Atlas Fuarcılık ile tüm emeği geçenlere teşekkür eden Partici, 21 Temmuz Pazar gününe kadar 10.00-24.00 saatleri arasında ziyarete açık olan Sanayi ve Ticaret Fuarı’ndaki standa vatandaşları davet etti.