Kalite ve hijyeni bir arada sunan Karaçırak Et Market, deneyimini katlayarak sunumuna ara vermeden devam ediyor.

Ulu Cami Adnan Menderes Caddesi No:40/B (Saat Kulesi yanı Belediye karşısı) adresinde faaliyet gösteren Karaçırak Et Market, toptan fiyatına perakende satış ile kaliteyi uygun fiyatıyla müşterilerine sunmakta.

İşletmeciliğini Osman Karaçırak’ın yaptığı Karaçırak Et Market’te üretimden tüketime uygun fiyatıyla değerli müşterileri için teşhirinde bulundurmakta.

Her türlü kırmızı ve beyaz eti kaliteli ve hijyen bir şekilde müşterilerine sunmayı kendisine temel ilke edinen Karaçırak Et Market’te; dana kıyma, dana kuşbaşı, yağsız lop et, dana antrkot, dana bonfile, kuzu kemikli, kuzu pirzola, dana sucuk ve Osmanlı sucuğunun yanı sıra her gün temin edebileceğiniz günlük taze köy yumurtası mümkün.

Tüm kırmızı ve beyaz et çeşitlerini ucuz, kaliteli ve hijyen bir ortamda almak isteyenlerin Karaçırak Et Market’e uğramaları yeterli olacak.

Besicilik üretiminde ve toptan et alım satımında 11. yılını geride bırakan işletme sahibi Osman Karaçırak; “Üretimden tüketime, imalattan halka tüm deneyimiz ile işimizi çalışma arkadaşlarımız ile özverili bir şekilde yapmaktayız.

Hijyenik bir ortamda tüm satış ürünlerimiz teşhirde müşterilerimize sunulmaktadır. 

Prensibimiz ‘önce müşteri memnuniyetidir’

Bu prensipten yola çıkarak işimizi en iyi şekilde yapmaktayız. ‘Bakıp görmeden alışveriş yapmayınız’ diyorum.

Kırmızı et almak için Karaçırak Et Market’te birçok sebebiniz var. Çiftliğimizde yetiştirdiğimiz sağlık kontrolleri tamamlanmış dana ve kuzuları özenle seçerek alıyoruz. Evinizin et ihtiyacını karşılayacak ürün çeşitlerini oluşturuyoruz.

Bunun yanı sıra yine kendi imalatımız olan dana sucuk satışlarımız da bulunmaktadır.

Karaçırak Et Market’imizde ‘İyi Et İyi Gelecek’ sloganımızla kırmızı ve beyaz ette hem kalitemiz, hem hijyenimiz, hem de uygun fiyatlarımız ile iddialıyız.

Et girmeyen ev kalmasın istiyoruz. Bu nedenle gelip uğramanız yeterlidir” dedi.

Osmancık Saat Kulesi karşısında bulunan Karaçırak Et Market’e toptan ve perakende et alımlarınız için 0538 702 25 10 nolu telefon ile ulaşabilir ve ayrıca evlere servis imkanlarından da yararlanabilirsiniz.