Osmancık Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş'ın teyzesi Emine Bektaş (91) dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Çanakcı Köyü'nden gelme merhum Dede Seydi'nin eşi, Sadettin ve Hüseyin Bektaş ile Zekine Aslan, Keziban Yağar, Nuriye Canbolat, Ayten Hamal ve Şermin Dokuyucu'nun annesi, emekli öğretmen İhsan Arslan ve Hasan Hamal'ın kayınvalidesi Emine Bektaş geçtiğimiz gün vefat etmişti.

Emine Bektaş'ın cenazesi, bugün Çorum Merkez Çanakcı Köyü Cemevi'nde öğlene namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına CHP İl Başkanı Eray Tüfekçi, CHP İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Yıldız Bek, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Nurettin Aksoy, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Damızlık ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çanakçı Köyü Cemevi’nde dede Nurettin Aksoy ve Şahin Polat’ın duaları eşliğinde helallik alınmasının ardından merhumenin cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

Osmancık Haber, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler, acılarını paylaşır.