Elif Mobilya Showroom Mağazası, bin bir çeşit mobilyada cazip kampanyalar başlattı. 
Şenyurt Mahallesi Ömer Derindere Bulvarı İstanbul-Samsun D-100 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren Elif Mobilya Mağazası, ilçenin en büyük mobilya mağazası olarak gerek Osmancık’ta, gerekse komşu il ve ilçelerdeki geniş bir kesime hitap ediyor.
Elif Mobilya, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine bin bir çeşit ve rengarenk tasarımlar sunuyor. 
2019 sezonuna ait yeni model yatak odası, salon takımları, yemek odaları, genç odaları ve mutfak masaları ile diğer tüm ürünler için % 30, % 40 ve % 50’ye varan oranlarda indirimli ürünlerin olduğu mağazada en uygun fiyata en kaliteli mobilyayı bulmak mümkün. 
Çok sayıda kanepe ve yüzlerce üründe farklı seçenek sunan Elif Mobilya’da Mega Lansman ürün sadece 880 liradan başlarken, İnci minderli kanepeler 1.980 lira, avangart kanepe Serace ise 2.170 liradan başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.
Ayrıca tüm ürünler çelik kasadan oluşurken kalitenin yanı sıra uygun fiyatlarla müşterilerinin memnuniyetini kazanan Elif Mobilya, 9 taksit imkanı ile de mobilya alacaklara kolaylık sağlıyor.
Tüm bu kampanyalardan ve birbirinden özel tasarımlar ile göz kamaştıran modelleri yerinde görmek ve hayalleri süsleyen ürünleri indirimli ve taksit imkanları ile anında satın almak için Elif Mobilya Showroom Mağazası müşterilerini bekliyor.