TGF Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Adayı, AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, TGF Genel Kurul çalışmaları kapsamında Ardahan ile Kars'ın ardından Manisa ve İzmir'deydi.

Ziyaret ve etkinliklere; Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Yayla Haber, Alaca Lider, Osmancık Haber ve Kargı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş da katıldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Adayı, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ile birlikte TGF Genel Kurulu çalışmaları kapsamında Ardahan ve Kars'ta yaptığı ziyaretlerin ardından Manisa'daydı.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TGF Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Tokat Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Kemal Özdilek ve Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Hacı Odabaş ile Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Özen ve Manisalı gazetecilerle bir araya gelen Dim, TGF Genel Kurulu öncesinde meslektaşlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

Dim, ardından, Altınkaya, Avcı, Özdilek, Odabaş ve Özen ile birlikte Manisa'nın yerel medya kuruluşlarını ziyaret etti.

Dim, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Özen ve Manisalı gazetecilere mükemmel ev sahiplikleri için teşekkür etti.

MANİSA'DAN İZMİR'E

Dim ve beraberindeki heyet ardından İzmir'e geçtiler. İzmir'de Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Erkin Sarıoğlu'nun da dahil olduğu heyet, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen'i ziyaret etti.