Çorum'un köklü mağazalarından olan Karabacak Mobilya, Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’nda yerini aldı.

36. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde açılan fuara farklı sektörlerden 160 firma katıldı.

Fuarda 36. yıldır kaliteden ödün vermeden hizmet eden ve her geçen gün büyüyerek bir trend gösteren Karabacak Mobilya’da yerini aldı.

İşletmeciliğini Sadık Karabacak ve Ali Karabacak’ın yaptığı Karabacak Mobilya, fuarda 300 metre kare alanda yerini alarak, mobilya ürünlerini vatandaşların beğenisine sundu.

Fuarın gözdelerinden olan Karabacak Mobilya, ülke genelinde kalitesini ve varlığını ispatlamış 80 mobilya firmasının Çorum bayiliğini yapıyor.

Her bütçeye, her zevke hitap eden, müşterilerin rahatlıkla aradıkları ürünleri bulabileceği Karabacak Mobilya’nın standına, vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Ziyaretçi akınına uğrayan Karabacak Mobilya’nın standını Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, eski Milletvekili Adnan Türkoğlu ile oda başkanları da ziyaret ederek, Karabacak ailesini yalnız bırakmadı.

Vatandaşların kendilerine göstermiş olduğu teveccühten dolayı oldukça memnun olduklarını kaydeden Karabacak Mobilya Sahibi Ali Karabacak, “Amacımız insanlarımıza kaliteyi ucuza satmaktır " dedi.

36. yıla ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ali Karabacak, “Vatandaşlarımız mağaza mağaza gezmek zorunda kalmayacak, başka şehirlere de gitme ihtiyacı hissetmeyecek. Bu imkanın yanı sıra ödemelerde de kolaylıklar sağlıyoruz. Fiyatlarımız son derece caziptir. Üstelik de kaliteli, garantili ürünlerle Çorum halkına hizmet veriyoruz. Bizler bu sektörde söz sahibi olmak, vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin her bölgesine, her yerine ücretsiz sevkiyat, kurulum ve servis hizmeti sağladıklarını anlatan Ali Karabacak, peşin fiyatına 18 ay taksitli kampanyalarının devam ettiğini söyledi.

Fuara özel 10 günlük bir kampanya düzenlediklerini kaydeden Karabacak, “Bu fırsatı kaçırmayın” dedi.

ÇORUMLUMUZDAN KAZANDIĞIMIZI, ÇORUMLUMUZLA PAYLAŞIYORUZ

36. yılında Bambi Yatak bayiliğini de bünyesine katan Karabacak Mobilya, hizmet ağını genişleterek güçlendirdi.

Baba-oğul-torun tüm kuşağın bir arada yer aldığı Karabacak Mobilya’da müşteri memnuniyeti, güleryüz ve dürüstlük her zaman ön planda tutuluyor.

Bugüne gelişlerinin ve kazanımlarının sebebinin müşteri memnuniyeti, güleryüz, dürüstlük, işin başında durma, ofis kullanmama ve müşteri ile birebir yakın ilgi olduğunu vurgulayan Karabacak, “Çorumlumuzdan kazandığımızı, Çorumlumuzla paylaşıyoruz ” ifadesini kullandı.

Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın düzenlenmesinde başta Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Atlas Fuarcılık ile tüm emeği geçenlere teşekkür eden Ali Karabacak, 21 Temmuz Pazar gününe kadar 10.00-24.00 saatleri arasında ziyarete açık olan Sanayi ve Ticaret Fuarı’ndaki standa vatandaşları davet ederek, “Gelin, kaliteyi yerinde görün” dedi.

Yayla Haber