Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Lütfi Akça, devletin şahlanışa geçtiği bu günlerde kendisini yetkin, vatana, millete, gelecek nesillere hizmet edecek birikime, donanıma, vicdana, ahlaka, güç ve enerjiye hazır hissettiği için aday olduğunu ifade etti.

Uzun süre Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı olarak görev yapan ve son olarak Başbakan Binali Yıldırım’ın Başdanışmanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. Lütfi Akça Çorum’dan milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra ilçelerde Ak Parti teşkilatlarını ziyaret etti.

Akça, teşkilat ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla da sık sık bir araya geldi.Çorum’a hizmetleri ile tanınan Akça, ziyaret ettiği yerlerde büyük ilgiyle karşılandı.

AKÇA ÇORUM’UN İLGİSİNDEN MEMNUN

Çorum halkının kendisine gösterdiği ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akça, “Hayatımın her alanında ülkem ve milletim için hizmet aşkıyla çalıştım. İnsanımıza hizmetin dışında hiçbir paye düşünmedim. Bundan sonra da Çorumlu kardeşlerime hizmetin dışında hiçbir şey düşünmeyeceğim” dedi.

İnsanların gönlünde kalıcı olmak için çalışacağını ifade eden Akça, “Çorum halkının destek ve dualarıyla genel merkezimizin takdiri ve özellikle Cumhurbaşkanımızın emriyle aday olursam ve seçilirsem bu dava için var gücümle çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar devletin çeşitli kademelerinde milletvekillerin, bakanların destekleriyle güzel projelere imza atmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Prof. Dr. Lütfi Akça, bütün şer güçlerin karşısında birleştiği dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı başında güzel işlere ve projelere imza atacağını, 'Siyasetin tek limanı ahlaktır.' diyen Cumhurbaşkanının yanında dimdik durarak Çorum'a hizmet etmenin siyasette de onurunu yaşayacağını belirtti.