AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri iken görevinden istifa eden ve memleketi Osmancık'tan AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Recep Cıplak, yeteri oyu alamaması ve göreve seçilememesi üzerine AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatı ile birlikte teşekkür ziyaretleri düzenleyerek helallik istedi.

Kendisine oy veren veya vermeyen tüm Osmancıklılara teşekkür eden Cıplak, aylardır kendisiyle birlikte mücadele eden partili arkadaşlarına teşekkür etti.

Cıplak'ın bu davranışı, Osmancıklıların taktiriyle karşılandı.

Cıplak, sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında ise şöyle dedi:

"31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Osmancık Belediye Başkanlığı Adayı olarak çıkmış olduğum bu yolda hemşerilerimin göstermiş olduğu teveccüh, destek ve duaları İçin teşekkür ederim. Kazanan arkadaşa başarılar dilerim. Gece gündüz demeden birlikte çalıştığım dava arkadaşlarıma, aileme, her daim desteklerini esirgemeyen akrabalarıma çok teşekkür ederim. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Hoşçakalın Allah’a emanet olun."