Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’un 1 Mayıs’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda Birlik Başkanlığına seçilen Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti.

Beraberinde Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Kolaylı, Burhan Balcı, Fevzi Bilgin, Nesimi Özkubat ve Selami Koçyiğit, Denetim Kurulu üyeleri Mutlu Karslı ve Erdoğan Yılmaz, Disiplin Kurulu üyeleri Halil Gürbüzer ve Hakkı Vargeloğlu ile Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal ile birlikte önce TESK Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret eden ÇESOB Başkanı Recep Gür, ziyarette Birlik Yöneticilerini Palandöken’le tanıştırdı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TESK Başkanı Bendevi Palandöken, ÇESOB’un yeni yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. TESK olarak Çorum’da esnaf ve sanatkarların menfaatine yapılacak tüm çalışmalarda Recep Gür ve yönetiminin yanında olacaklarının mesajını veren Palandöken, ilk fırsatta Çorum’a gelerek, Recep Gür ve yönetimine iade-i ziyarette bulunacağını ve Çorumlu esnaflarla kucaklaşacağını kaydetti.

Recep Gür ve beraberindekiler daha sonra TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak’a da iade-i ziyarette bulundu. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Burhan Aksak Çorum’a gelerek, Birlik Başkanı Recep Gür’ü ziyaret etmiş ve yeni görevinde başarılar dilemişti.