Osmancık esnafından Çalışkan Ticaret sahibi Ramazan Çalışkan ve Kanıtemiz Gıda Tarım sahibi Erdal Kanıtemiz, genç yaşlarında sergilemiş oldukları örnek bir davranışla kimsesiz çocukları sevindirdi.

İnterTurkey sosyal medya üzerinden iletişime geçilerek Türkiye’nin dört bir tarafından yardımseverler etkinlikler düzenlemekte.

Osmancık'tan Çalışkan Ticaret sahibi Ramazan Çalışkan ve Kanıtemiz Gıda Tarım sahibi Erdal Kanıtemiz de bu etkinlikte yer aldı.

İnterTurkey aracılığı ile çeşitli etkinliğe attıkları imzalardan bir yenisi ise Samsun’da kimsesizleri sevindirmek oldu.

Duyarlı vatandaşlar, yurdun dört bir tarafından bir araya gelerek Samsun Süleyman Yançataral Çocuk Evleri’nde toplandılar. Burada 3 ile 12 yaş arası 80 kişiden oluşan dağılmış aile çocukları ile bir araya gelindi. Çocuklar için hazırlanmış olan boyama kitabı, oyun hamuru, kırtasiye malzemeleri ve çeşitli kıyafet malzemeleri ihtiyaç durumuna göre 80 çocuğa dağıtıldı.

Mutlulukları gözlerinden okunan birbirinden güzel kimsesiz çocukların o anları fotoğraf karelerine yansıdı. Aile şefkatine oldukça ihtiyaçları olan çocukların o anda yaşadıkları mutlulukları, yardımsever Ramazan Çalışkan ve Erdal Kanıtemiz’i de duygulandırdı.

Bu tür etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini dile getiren Çalışkan ve Kanıtemiz, tüm yardımseverleri bu tarz etkinliklerde yer almaları için davet ederek çağrıda bulundular.

Çalışkan ve Kanıtemiz, şu anda çocukları sevindirdiklerini, yakın zaman sonra ise yaşlıları ve ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam edeceklerini dile getirdiler.