Osmancık´ta uzun zamandır faaliyet gösteren Çağlar Fatura Ödeme Merkezi, yeni yüzüyle hizmetine devam ediyor.

Uzun zamandır Almanya´da kurumsal bir şirkette profesyonel olarak cep telefonu teknik servisinde çalışan Ali Emrah Çağlar, Osmancık´a dönerek uzmanlık alanı olan teknik servisi işletmeciliğine kendi işletmesinde devam etme kararı aldı.

Çağlar, İletişim adı altında yürüteceği işletmesinde profesyonel anlamda cep telefonu tamirinin yanı sıra sıfır ve ikinci el telefon ile aksesuar satışı yapılacak.

Cep telefonu teknik servisinin yanı sıra Fatura Ödeme Merkezi olarak da hizmet verecek olan işletmede yapılan tadilat sonrası açılış yapıldı.

Demokrasi Meydanı´nda hizmet veren Çağlar İletişim İşletme Sahibi Ali Emrah Çağlar, açılış sonrası yaptığı açıklamada, “İşletmemizde cep telefonu tamirinin yanı sıra tüm faturaların tahsilatı da yapılacak. Firmamızda elektrik faturalarında ek ücret alınmazken doğalgaz, su, Kablo TV ve cep telefonu faturaları tahsilatı yapılmaktadır. Ayrıca Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hatlarına kontör yüklemeleri yine firmamızdan yapılabilmektedir.

Profesyonel ellerde garantili teknik servisi hizmeti hedeflediğimiz işletmemizi Osmancık halkının hizmetine sunduk. Yaptığımız açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan, çiçek ve çelenk göndererek, çeşitli iletişim araçları ile tebriklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.