Osmancık'ta “Cafe Piraye” farklı konsepti ile hizmet vermeye başladı.

Osmancık Kızılırmak sahili etrafı Osmancık Belediyesi tarafından hızla düzenlenirken, ilçede birçok seçkin işletme hizmet vermeye başladı.

"Piraye Öldü Aşkından, Yine de Dönmedi Nazım’a..."Nazım Hikmet’in Kızıl Saçlı Piraye’siyle yaşadığı dillere destan aşk ile esinlenen “Cafe Piraye”nin açılışı Kurban Bayramı’nın 3. Günü Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

İşletme sahipleri Mustafa Alp Kütük ve Mücahit-Sema Kütük Cafe Piraye’de Osmancık basını ile bir araya geldi.

Osmancık Kızılırmak sahil yolu üzerinde bulunan Cafe Piraye, Ege Bölgesine ait Alaçatı sitilini anımsatan şirin abajurlu nezih ortamı ile ilk bakışta dikkat çektiren mekanı ile aranılan ve beklentileri karşılayacak hizmet kalitesi ile iddialı.

Cafe Piraye, sıcak yaz günlerinde nezih ve tertemiz bir mekanda kaliteli hizmet anlayışı ile vakit geçirilebilecek bir mekan.

Mevsim şartlarına uygun tüm çeşitleri ile enfes anne eli lezzetinde bulunabilecek tüm organik çeşitlerin yanı sıra hamur işleri, börek çeşitleri, köfte, gözleme, serpme kahvaltı her daim taptaze semaver çayı ve buz gibi soğuk içecekler ile dondurma keyfini Osmancık halkına sunmakta. “Cafe Piraye” sahipleri, Kurban Bayramı’nın 3. Günü Çarşamba saat 16.00’da gerçekleştireceği açılış törenine tüm Osmancıklıları davet etti.