Şükür yemeğine Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Osmancık Cumhuriyet Savcısı Yunus Dönmez, Çorum Cumhuriyet Halk Parti Milletvekili Adayı Mehmet Tahtasız, Osmancık Emniyet Müdürü Ahmet Dilbaz, İlçe Jandarma Komutanı Nuri Uyar, Osmancık CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, Osmancık Saadet Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, Osmancık Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özoğlu, banka müdürleri, daire müdürleri ve amirleri, sanayiciler, işadamları, esnaflar ile çok sayıda davetli katıldı. Yemeğe katılanlarla Bükköy Madencilik İşletme Sorumlularından işveren vekili Sedat Özüdoğru ve çalışma arkadaşları yakından ilgilendi.

Osmancık Çorum yolu üzerinde bulunan Bükköy Madencilik bahçesinde düzenlenen yemek samimi bir ortam oluşturdu. Bükköy Madencilik sorumlularının ilgisi de katılanları oldukça memnun etti. Bükköy Madencilik çalışanları için her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen etkinlikler için işletme sahiplerine teşekkür edildi.

Bükköy Maden İşletme Sorumluları, “Burası bizim değil hepimizin. Biz bir aileyiz. Zaman zaman birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına yan yana olmanın mutluluğunu yaşıyor ve yaşatmaya çalışıyoruz. Sezon açılışımız sizlere ve bizlere hayırlı uğurlu olsun. Şükür yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Arslan, iftarı vatandaşlarla yaptı İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Arslan, iftarı vatandaşlarla yaptı

Ebru Çalık