Osmancık İlçe Milli Eğitim ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Osmancık´ta bisiklet turu düzenledi.

Ada Spor Tesislerinde gerçekleşen törenin ardından başlayan bisiklet turuna gençlerden yoğun ilgi vardı.

Bisiklet turuna; Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Osmancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, öğrenciler, öğretmenler, vatandaşlar ve bisiklet tutkunları katıldı.

“Bisikletini Al Gel” çağrısıyla 3. ve 4. sınıfı öğrencileri ile ortaokul ve lise öğrencilerine ve halka açık olarak düzenlenen etkinlik için Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kompleksi bahçesinden start verildi.

Buradan başlayan bisiklet turu kapsamında sırasıyla Çorum Caddesi, Osmancık Belediye önü, Yeni Köprü ve Gemici Mahallesine geçildi, Tabiat Parkı´nın önünden devam edilen tur tarihi Koyunbaba Köprüsü üzerinde son buldu.

Bisiklet turu sayesinde hareketli yaşam, gürültüsüz ve çevre dostu bir trafik akışı için farkındalık oluşturuldu.​​​​​​​