Osmancık Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları başlatıldı.
Osmancık Koyunbaba Mahallesi Asri mezarlık etrafındaki alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte harekete geçen Osmancık Belediyesi, bubölgelerde hummalı bir çalışma başlattı.  
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör; asfalt çalışmaları yapılan bölgeleri ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşların daha rahat kullanımı açısından asfalt çalışmalarını hızlandırarak tüm cadde ve sokakların tamamlanması açısından çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Osmancık’ın en büyük mahallelerinden biri olan Koyunbaba Mahallesi her geçen gün tamamlanan eksiklikleri ile vatandaşlardan olumlu tepki alıyor. 
Koyunbaba sakinleri Osmancık Belediyesi adına Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e teşekkür etti.
Ayrıca Güney Mahallesi sakinleri ve İnönü Zaferi İlkokulu velilerinin geçiş olarak kullandıkları yolun yükseltilerek betonlaştırılmasından dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.
 

DOĞALGAZ KAZILARI ASFALTLANIYOR
Doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan yol ve kaldırımlar Osmancık Belediyesi tarafınca asfaltlama ve beton işlemi yapılarak güzelleştiriliyor. 
2017 yılından bu yana Çorumgaz tarafından Osmancık’a doğalgaz döşenme işlemleri halen devam ediyor. Cadde ve sokaklarda tamamlanan doğalgaz hat döşemelerin ardından Osmancık Belediyesi asfaltlama ve beton işlemini devam ettiriyor.
Osmancık’ın hemen hemen her yerinde belediye çalışanlarının hummalı bir şekilde birçok alanda çalıştığı görülüyor. Kış ayının yaklaşması ile Çorumgaz tarafından doğalgaz çalışmaları halen devam ediyor. Tamamlanan doğalgaz çalışmalarının devamında Osmancık Belediyesi personelleri de ivedi bir şekilde asfaltlama ve beton işlemlerini tamamlıyor. 
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör; vatandaşların alt yapı çalışmalarından dolayı yeteri kadar mağdur olduklarını ifade ederek, çalışmaların hızlandırıldığını belirtti. Başkan Gelgör, şehrin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını en hafife indirilmesi için Osmancık Belediyesi olarak seferber olduklarını ifade etti. 
 

BELEDİYE TARAFINDAN KANAL ETRAFINA TEL ÖRGÜ ÇEKİLDİ
Osmancık Belediyesi şehrin içinden geçen kanala tel örgü çekerek olası tehlikelerinde önlemini almış oldu.
İlçenin tarihi, doğası ve Kızılırmak’ı ile eşsiz güzelliğe sahip olması kıskanılan ilçeler arasında yer alması ile bilinen Osmancık her geçen gün güzelleşmeye devam ediyor. Vatandaşların tüm talep ve şikayetlerini değerlendiren Başkan Gelgör, belediye çalışanlarını ilçenin eksikliklerini biran önce giderilmesi adına seferber ettiklerini dile getirdi. İlçenin içinden geçen kanal güzel görüntü sergilemesinin yanı sıra aynı zamanda bazı bölgelerde tehlike oluşturuyor. Bu nedenle Osmancık Belediyesi konuya duyarsız kalmayarak tehlike arz eden tüm alanları belirleyerek kanal etrafına tel örgü çektirdi. Böylelikle güzel görüntüsünün yanı sıra tehlikenin de ortadan kalkması beraberinde güven de getirdi. Ayrıca tel örgü etrafında Osmancık Belediye logolu “Kanala Girmek Tehlikeli ve Yasaktır” uyarısında bulundu.
Vatandaşlar tarafından Osmancık Belediyesi Ahmet Gelgör’e yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür edildi.